VISJONEN

Vårt mål er at det skal være enkelt og trygt å flytte seg fra a til b på en miljøvennlig og sunn måte.

EN SMARTERE HJELM

Vi sykler stadig mer. Det er sunt, fleksibelt og bra for miljøet. Men altfor mange velger å sykle uten hjelm – av ulike årsaker. En årsak er ofte at en hjelm kan være litt «klønete» å ha med seg hvis du bare skal en liten tur – eller om du skal leie en el-sparkesykkel for å komme deg fra a til b. Fend er en smart, stilfull og sikker hjelm som alltid kan være med. Enkel og praktisk.

DEN PERFEKTE HJELMEN

Fend er et direkte resultat av tilbakemeldinger fra tusenvis av syklister. De ønsket enkelt og greit en hjelm som var praktisk, pustende, fin å se på og praktisk. Det er nettopp dette Fend er. Den perfekte sammenleggbare hjelmen – for alle.

GRUNNLEGGERNE

Fend er en hjelm utviklet av gründerne Sujene og Christian som bor i New York. Begge syklister som aldri fant en hjelm de egentlig ville bruke. Det var først når Christian var i en alvorlig sykkelulykke (uten hjelm) at ideen om Fend oppsto. En sikker og stilig hjelm som kan brettes sammen til 50 prosent av størrelsen. En hjelm som nå endelig er tilgjengelig i Norge, og som alltid kan være med. Være seg om det på vei for å levere barn i barehagen, til jobb eller på en tur for å møte venner på cafeen – på sykkel eller el-sparkesykkel.   

SETT SIKKERHETEN FØRST